Utopia 1 wordt leeggehaald, het einde is in zicht

Utopia 1 wordt leeggehaald, het einde is in zicht

Ruim vier jaar lang is er gebouwd aan een ideale samenleving. Van een lege loods zijn de bewoners gegaan naar een loods vol gemakken. Ook werden er wekelijks boodschappen gedaan. De bewoners hebben de laatste paar weken geprobeerd om te teren op de producten die zijn nog hadden maar toch is er erg veel over. Dit zijn veel lang houdbare producten dus de bewoners hebben besloten deze niet weg te gooien.  Vroeg in de ochtend komt dan ook de Voedselbank het terrein op. Zij komen, op uitnodiging van de bewoners, alle overgebleven spullen ophalen. De mannen van de voedselbank zijn blij verrast als ze de berg met spullen zien. Als Mehmet hen vertelt dat er ook nog een hoop spullen in de koeling liggen reageren ze nog enthousiaster. We gaan er een hoop mensen blij mee maken zegt de meneer van de Voedselbank. Dit doet de bewoners overduidelijk goed.

Na de Voedselbank komt ook het Leger de Heils het terrein op. De groep verzamelt zich om de man heen en luistert aandachtig naar wat hij te vertellen heeft. Hij vertelt dat hij ontzettend blij is dat de bewoners hem hebben benaderd. Vervolgens legt hij de groep uit wat hij met de gedoneerde spullen gaat doen. Als alles duidelijk is helpen de finalisten de man van het Leger des Heils met inladen. Het gaat om een hele berg kleding, pannen, glazen, servies en nog veel meer. Met een goed gevoel zwaaien de bewoners de man vervolgens weer uit. Utopia is een stuk leger!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *