Utopia 1 is gestopt en niet meer via de livestream te zien

Utopia 1 is gestopt en niet meer via de livestream te zien

Nadat de lijnen zijn gesloten om te kunnen stemmen lopen de bewoners wat nerveus door de loods. Ik ben heel erg gespannen zegt Fay. Volgens Demi is het niet zo raar en is het allemaal ook erg spannend. Als Fay vervolgens vraagt hoe Mehmet zich voelt, vertelt hij dat hij zich meer gespannen voelt dan gisteren. Ik ben benieuwd voegt hij eraan toe. En merkt op dat zij een heel tijdperk van Utopia achter zich gaan laten. We hebben hier zo lang naar toegeleefd zucht Fay. We hebben zo veel meegemaakt gaat Mehmet op zijn beurt weer verder. De twee zijn het erover eens dat ze iets bijzonders gaan afsluiten.

Niet veel later is Utopia niet meer via de livestreams te bekijken. De grote finale van Utopia is vrijdag 1 juni om 19:30 uur te zien bij SBS6. Wij willen jullie bedanken voor jullie trouwe betrokkenheid bij Utopia 1 en hopen natuurlijk dat jullie bij Utopia 2 ook weer van de partij zijn. Houd onze website goed in de gaten, want over de finale en uiteindelijk Utopia 2 volgt snel meer nieuws! 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Petra at 20:36

    Bedankt voor alle updates!
    Geen enkel ex utopiaan is te bereiken momenteel, ze zijn allemaal vip gast op het slotfeest de r utopianen. De finale, werkelijk iedereen is er bij!👏🏻❤️

  2. Teetje at 12:01

    Hopelijk gaat u gewoon door met de laatste nieuwtjes in utopia2.0 wij hebben 4 jaar genoten en zal ook wel genieten van utopia 2.0 Thon en zijn team zeer hartelijk bedankt en hopelijk tot horens (CQ) zien

    Teetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *