Ivan weet niet waarom hij zoveel aversie gecreëerd heeft richting de tweeling

Ivan weet niet waarom hij zoveel aversie gecreëerd heeft richting de tweeling

Wanneer Ivan afgelopen avond in alle rust buiten op de grond zit vraagt Fay of zij naast hem mag komen zitten. Dit is niet alleen voor hen heel uniek, ook Mehmet wil dit moment direct vastleggen met een foto. Wanneer hij het tweetal weer alleen laat begint Ivan zonder dat Fay iets zegt of vraagt te praten. Er is te veel gebeurd en te veel gaande. Dit heeft niks met jou als persoon te maken en dit is niet zoals ik doorgaans ben zegt hij. Fay luistert aandachtig en besluit hem niet te onderbreken. Ik heb op de een of andere manier een aversie gecreëerd naar jou en Demi waar ik zelf ook niks van begrijp voegt hij eraan toe. Deze woorden doen Fay goed. Ik ben blij dat je het zelf ook niet begrijpt zegt ze. Ivan antwoordt dat hij normaal gesproken irritaties snel kan loslaten maar dat hij nu juist alles vaak opkropt. En ernaar uit kijkt om over een paar dagen weer thuis te zijn. Ik heb in ieder geval nog een leuke foto van ons samen, wil je er ook een of hoef je dat niet? vraagt Fay aan Ivan. Deze moet uniek blijven antwoordt hij. Zullen de twee Utopia dan toch nog gemoedelijk afsluiten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *