Welke finalist krijgt vijf extra stemmen van de premium paspoorthouders?

Welke finalist krijgt vijf extra stemmen van de premium paspoorthouders?

De notaris komt het Utopia terrein oplopen. Ivan ziet hem als eerst en loopt meteen naar hem toe. Ik heb een verrassing voor jullie laat de notaris weten. En vertelt dat hij de uitslag van de stemmen van de paspoorthouders komt vertellen. Hij heeft twee enveloppen bij zich en die wil hij in de woonkamer met alle bewoners bekijken. De notaris wordt naar de woonkamer begeleid, terwijl de andere bewoners zich voorstellen.

Als ze eenmaal in de woonkamer staan, overhandigt de notaris de eerste envelop aan Ivan. In de envelop zit een brief met uitleg over de stemmen van de paspoorthouders. Ivan leest de brief voor, waarin staat dat de stemmen van de paspoorthouders 5% zijn van alle stemmen. Elke stem telt vertelt Ivan. De vijf stemmen worden aan één bewoner gegeven. Dan mag de tweede envelop open worden gemaakt. De bewoners besluiten te gaan zitten en de spanning is duidelijk van hun gezichten af te lezen. Succes jongens zegt Fay nog snel. Ivan maakt de envelop open en vertelt dan dat de vijf stemmen van de paspoorthouders voor Mehmet zijn. Yes roept Mehmet uitgelaten. Met 28,9% van de uitgebrachte stemmen van de paspoorthouders heeft hij vijf extra stemmen gekregen. In totaal zijn er nu 55 stemmen verdeeld. Nu de uitslag bekend is, neemt de notaris weer afscheid. De bewoners zullen hem woensdag weer terugzien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 78    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 12:05

    Goed zo hoop dat de stemmen voor Mehmet of de twins binnen blijven komen .
    Als Ivan maar niet gaat winnen of Bas , van de andere 3 maakt me niet zoveel uit .

  2. Harry at 11:46

    Dit zijn goede berichten, Mehmet. Jij verdiend het. De twee lozers janken al weer. Eigenlijk was de nominatie niet eerlijk, de twins komen als 1 persoon naar binnen en met het stemmen waren ze met z’n twee. Dus een hele grote fout van SBS6. Maar wel een om van te leren.
    En Mehmet mijn stemmen heb je, ik ga nog vele malen op jou stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *