De tweeling beseft dat Utopia 1 winnen nu heel moeilijk wordt

De tweeling beseft dat Utopia 1 winnen nu heel moeilijk wordt

Nadat Demi en Fay Mehmet hebben gefeliciteerd met zijn extra stemmen, trekken ze zich even terug. De twee zitten een beetje beteuterd erbij maar proberen toch positief te blijven. Snel schrijven ze de uitslag op en stelt Demi haar zus gerust en laat weten dat ze goed campagne aan het voeren zijn. Het maakt niet uit drukt ze Fay op haar hart. Toch barst Fay weer in tranen uit. Ik vind het zo moeilijk, ik had gehoopt op deze stemmen vervolgt ze snikkend. Demi knikt ook zij had hierop gehoopt. Het voelt zo oneerlijk. Zes stemmen?! gaat Fay huilend verder. Ik wil gewoon winnen besluit ze. Als Fay weer rustiger is, merken de twee op dat het niet onmogelijk is om nog te winnen. Woensdag zullen er nog 45 stemmen worden verdeeld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *