Ivan is blij voor Mehmet dat hij extra stemmen heeft gekregen.

Ivan is blij voor Mehmet dat hij extra stemmen heeft gekregen.

Mehmet heeft de vijf extra stemmen gekregen, waar hij erg blij mee is. Als hij buiten met Ivan zit, kletsen de twee na over de uitslag. Mehmet laat aan Ivan weten dat hij, na zichzelf, Ivan het meest de titel gunt. Kijk maar naar de anderen voegt hij er met een zucht aan toe. En laat weten dat hij niet te spreken is over Bas en de tweeling. Dit omdat ze tactisch hebben gespeeld. En merkt verder op dat Ivan daarnaast ook veel voor Utopia heeft gedaan. Ivan kijkt Mehmet dankbaar aan voor deze lieve woorden. Andersom lijkt hij Mehmet ook de titel te gunnen. Ik ben blij voor je zegt hij dan, doelend op de vijf extra stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *