Bas verzekert de tweeling dat de tussenstand op dit moment nog weinig zegt

Bas verzekert de tweeling dat de tussenstand op dit moment nog weinig zegt

Demi en Fay bespreken met Bas dat ze het erg jammer vinden dat ze achterstaan. Bas drukt de tweeling op het hart dat de tussenstand op dit moment nog weinig zegt. Op dat moment komt Mehmet binnenlopen. Hoe voel je je? vraagt Fay nieuwsgierig aan hem. Deze stemmen waardeer ik heel erg antwoordt Mehmet. Dat hij de meeste stemmen van de trouwe fans heeft ontvangen, doet hem erg veel. Ik vind het fijn voor je hoor reageert Fay sip. Mehmet begrijpt dat Fay zich zo voelt. Het kan nog goedkomen” zegt Demi dan. Dit beseffen de bewoners zich maar al te goed. Er zijn nog veel stemmen te verdelen van de bellers en sms-ers, er is nog veel mogelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *