Demi en Fay vinden het raar dat zij de vijf stemmen niet hebben gekregen

Demi en Fay vinden het raar dat zij de vijf stemmen niet hebben gekregen

De bewoners hebben net te horen gekregen dat Mehmet de vijf paspoorthouders stemmen heeft gekregen. Demi en Fay hadden graag deze vijf stemmen gewild en hebben zich daarom na de uitslag teruggetrokken om te evalueren. Demi en Fay vinden het raar dat zij de vijf stemmen niet hebben gekregen, ondanks ze zoveel campagne hebben gevoerd. Ook vinden het ze vreemd dat Mehmet de aangewezen persoon is die de stemmen heeft gekregen. Ze zijn van mening dat hij amper zijn gevoelens laat zien en vinden het daarom vreemd dat hij zo blij en dankbaar reageerde op de stemmen. Ineens heeft hij gevoelens zegt Fay verbaasd tegen Demi. En weet nog niet of Mehmet nu pas zijn echte aard laat zien of dat het een tactiek is. In ieder geval vindt ze het wel fijn dat hij nu emoties laat zien. Nu begint het bij Demi ook door te dringen dat Mehmet zich de laatste tijd anders opstelt. Echt raar sluit ze het onderwerp af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Bo lus at 14:05

    Opgeteld hebben Fay en Demi meer stemmen dan Mehmet, maar het gaat erom wie de meeste stemmen heeft. Dat is het nadeel van een tweeling. Daarom zal Demi of Fay nooit winnen. Als de stemmen van Demi bij fay geteld worden wint Fay glansrijk.

  2. Ria at 09:00

    Het is helemaal waar wat Jojo schrijft het hele Utopia gebeuren gaat uit als een kaars.Ik kijk alleen nog naar de laatste uitzending.

  3. Jojo at 14:29

    Serieus dames, denken jullie nu echt dat jullie het verdienen? Niemand die er nu zit verdiend het naar mijn mening want jullie zijn allemaal erg egoïstisch. Cemal had het verdiend want die jongen deed alles voor iedereen en maakte nooit ruzie. Dat is voor mij Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *