Demi en Fay willen hun laatste dagen in Utopia niet meer verdrietig zijn

Demi en Fay willen hun laatste dagen in Utopia niet meer verdrietig zijn

Demi en Fay zijn in de weer met hun bestellingen als ze besluiten even pauze te nemen. De twee gaan in de hangmatten zitten en Fay merkt op dat ze op moet houden met verdrietig zijn. De laatste paar dagen waren erg emotioneel. Nu komt alles er uit zegt Demi. Fay vindt het op haar beurt wel genoeg geweest, ze wil zich niet meer zo voelen. En beseft ook dat ze nog maar een paar dagen hebben om nog te genieten van Utopia. Ik ben klaar met dat gejank benadrukt ze stellig. De twee willen hun laatste dagen in de mini samenleving niet verdrietig meer zijn. Maar of hen dat ook echt gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *