Adriaan, Christel en John vinden het kippenhok maar niets

Adriaan, Christel en John vinden het kippenhok maar niets

Gisteren hebben Jessie en Mike Sanne verrast met het nieuwe kippenhok, tot grote vreugde van Sanne. Toch lijken niet alle bewoners er blij mee te zijn. John liet al eerder aan Sanne weten dat hij het kippenhok graag strakker wil maken. Als hij op deze nieuwe dag Adriaan tegenkomt, vertelt hij dat de kippen waren ontsnapt. Volgens hem komt dit doordat het kippenhok veel te slordig in elkaar is gezet. Adriaan begrijpt wat John bedoelt. Het is pure armoe zucht hij verder. De twee mannen vinden het maar zonde van het gaas. Dit is toch geen mooi hok voegt John eraan toe. Even later komt ook Christel erbij staan en ze lijkt het helemaal eens te zijn met de mannen. Het liefst zou ik vandaag dat hok verbouwen sluit John af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *