Sanne is woest op haar mede bewoners

Sanne is woest op haar mede bewoners

Sanne is al chagrijnig door haar kwijtgeraakte medicijnen en als ze ziet hoeveel afwas zij en Adriaan moeten doen schiet ze uit haar slof. Dit lijkt wel afwas van zes jaar zegt ze boos. Ze gaat door en uit al haar frustraties over de groep bij Adriaan. Niemand heeft hersenen hier roept ze erachteraan. Ze vindt het belachelijk dat er al lang niet is afgewassen en zij en Adriaan nu dus alles moeten doen. Als zij allemaal schijt aan mij hebben, heb ik ook schijt aan hen gaat ze verder. Adriaan reageert er op zijn beurt niet echt op. Dan vindt Sanne plotseling haar medicijnen in de afwasbak. Dit is de druppel en boos loopt ze naar de groep. Ze gooit al haar frustraties op tafel over de afwas en haar medicijnen. De andere bewoners reageren er amper op en boos stampt Sanne weer weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 14:01

    A.U,b. Der uit met de dit meisje past niet in deze groep klagen en zeuren, ga lekker naar huis is ook beter voor je herstel van je enkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *