De opkomst van de meeloopdag was slecht

De opkomst van de meeloopdag was slecht

Het was de bedoeling dat de bewoners tijdens de open dag workshops zouden geven. Dit is niet helemaal gelukt, aangezien er meer contact gemaakt werd met de bezoekers. Hiske en John praten hierover na. De twee zijn het erover eens dat het concept van een workshop dag niet goed is over gekomen. Daarbij vragen de bezoekers om aandacht en vinden Hiske en John dat ze hier op in moeten spelen. Positief merkt John op dat de braderie dag van volgende week zaterdag wel goed over is gekomen en waarschijnlijk wel goed zal lopen. De twee praten nog even verder en merken verder op dat de opkomst magertjes was. Hiske denkt dat dit komt doordat ze al drie keer zo’n meeloop dag hebben georganiseerd. Daar bovenop kwam nog dat het niet duidelijk overkwam dat het een workshop dag was. Na een tijdje komen Jessie en Mike ook erbij staan en zij zijn het eens met Hiske. We moeten over een andere manier creatief gaan denken sluit Hiske het gesprek af. Wat later besluiten Gerrit, Brandon en Hiske het geld voor de zekerheid nog een keer te tellen. We hebben nu in totaal 1311,15 euro in kas zegt Brandon als hij klaar is met tellen. Als de administratie is bijgewerkt, bergen de drie de bonnetjes en het geld weer veilig op. Ze roepen de groep bij elkaar en Gerrit deelt ze het nieuws mee. In totaal hebben we ruim 525,50 euro opgehaald en nu hebben we in totaal 1311,15 euro in kas zegt hij. De groep is tevreden en de bewoners beginnen te juichen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *