Adriaan heeft discussie met Sanne over de aanschaf van sportspullen

Adriaan heeft discussie met Sanne over de aanschaf van sportspullen

De eerste onenigheid is alweer een feit geworden op deze nieuwe dag. Wanneer Adriaan met John bespreekt dat hij weer wil sporten en hier daarom iets voor wil kopen, krijgen ze de opmerking dat Sanne dat zonde vindt. Ze vindt dat het geld voor betere doeleinden gebruikt kan worden. Wat maakt dat nou uit antwoordt John. Als hij dat nou wil en iedereen er gebruik van kan maken dan doet hij dat toch voegt hij eraan toe. Sanne schiet hierdoor in de verdediging en ze legt daarom uit dat ze alleen haar mening geeft over het onderwerp. Wanneer ze door Mike heen praat zegt Mike dat hij het zonde vindt dat zij zich er weer mee bemoeit. Laat ze eerst even uitspreken sluit Mike het gesprek af.

Nog wat later bespreekt Adriaan het voorval met Mike. Ik vind het zo jammer zegt Adriaan tegen Mike. Ik kom altijd voor Sanne op en dan valt ze me zo af gaat hij verder. Ook Mike is het totaal niet eens met Sanne. Ze heeft echt gelijk een mening benadrukt hij. Als wij vijftien euro aan kippenvoer en gaas betalen, dan hoor je haar niet. Gaat Adriaan zijn sportspullen nog krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 66    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *