De tweede open dag in Utopia 2 is begonnen

De tweede open dag in Utopia 2 is begonnen

De open dag is begonnen en de bezoekers stromen binnen. Er zijn veel nieuwe gezichten maar ook een aantal bekenden van de vorige open dag die weer op zijn komen draven. Een van de bezoekers heeft speciaal voor de bewoners negentig eieren en een pot speciale sambal meegenomen. Hier zijn we echt heel erg blij mee zegt Adriaan enthousiast. Het voedsel wordt daarom meteen overgekocht van de bezoeker.  Ook de zelfgemaakte sieraden en kistjes vallen in de smaak. Veel bezoekers lopen direct op het kraampje af. Het lijkt erop dat de sieraden weer binnen no-time uitverkopen. Gaan de bewoners het recordbedrag van de vorige open dag verbeteren?

De bezoekers komen tijdens de open dag niet alleen met geld en voedsel, velen zitten ook vol met ideeën. Wat moet er volgens hen gebouwd worden en waar kan men terecht voor spullen of informatie? De bewoners zijn hier heel erg blij mee maar hoe ga je als drukke bewoner alle suggesties onthouden? Daar hebben de bewoners iets op bedacht. Speciaal voor de open dag hebben ze een ideeënbus gemaakt. Bij het kistje hangt papier, waarop de bezoekers al hun ideeën op kunnen schrijven. Door het papier in de bus te doen, blijven alle ideeën op een plek bewaard. De bus lijkt een groot succes, want constant stoppen bezoekers er een suggestie in. Welk idee zal er uiteindelijk worden uitgevoerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 201    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:15

    Goed idee van die ideeënbus!! Ben benieuwd hoeveel geld ze nu gaan ophalen en hoeveel ze daar weer van zullen gaan spenderen. Ik hoop dat ze goede spullen zullen gaan kopen om eindelijk huizen of hutjes of zo te gaan bouwen iets wat in ieder geval droog blijft. Maar gaaf dat er weer zoveel mensen zijn gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *