Brandon onthult wat er tijdens de open dag is verdient

Brandon onthult wat er tijdens de open dag is verdient

Door persoonlijke omstandigheden hebben we helaas niet alles kunnen beschrijven. De belangrijkste zaken van gisteren en afgelopen avond lees je in de komende berichten terug. Nadat de laatste bezoekers van de open dag zijn vertrokken, beginnen Brandon en Jeffry snel met het tellen van het geld. Zodra ze klaar zijn, roepen ze  de groep bij elkaar rond de vuurplaats. In totaal hebben we 1556 euro winst gemaakt vertelt Brandon trots tegen de andere bewoners. Natuurlijk is het geld van de vorige open dag niet op. In totaal hebben we nu een bedrag van 2025,31 euro voegt hij  er glimlachend aan toe. Voor het evenement zijn de kosten voor de beveiliging en de gehuurde DIXI al afgetrokken. Waar zal het verdiende geld aan besteed worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. will at 17:51

    Ja, ze moeten nu echt beginnen om huisjes te bouwen of één grote, want voor je het weet is het al weer najaar en wordt het kouder. Een goede fundering is belangrijk.

  2. Heidy at 16:11

    Als ze slim zijn gaan ze spullen kopen om goede huisjes van te maken die goed dicht worden gemaakt zodat er geen waterlekkages kunnen ontstaan. Cement, stenen alles om huizen te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *