John en Christel hebben een flinke ruzie over het bestellen van friet

John en Christel hebben een flinke ruzie over het bestellen van friet

Door persoonlijke omstandigheden hebben we helaas niet alles kunnen beschrijven. De belangrijkste zaken van gisteren en afgelopen avond lees je in de komende berichten terug. De bewoners hebben dankzij de open dag weer een mooi bedrag verdiend. Om al het harde werk te vieren, is het idee geopperd om friet te bestellen. Brandon en Christel zijn het niet eens met dit plan. Ik vind dit niet het moment om friet te bestellen, we hebben nog worsten en dergelijken zegt ze. Ik vind dat we het allemaal verdiend hebben haakt John in. Nee, ik vind niet dat ik iets verdiend heb reageert Christel meteen. En om dan meteen voor zoveel geld friet te bestellen, nee dankjewel. Ik stem pertinent tegen gaat ze verder. Terwijl de andere bewoners nog aan het stemmen zijn, loopt Christel al weg. Dan ga de barbecue aansteken met bokworst vervolgt ze dwars. Ik voel dat ik niks bijzonders heb gedaan hier. Rot op met je ik heb niks bijzonders gedaan snauwt  John laaiend. Wat zijn we hier allemaal aan het doen dan!? Nu wordt Christel ook boos. Dit is toch niet bijzonder roept ze terug. Nee, is dit niet bijzonder? roept John. Scheid toch alsjeblieft uit, rot op! En loopt vervolgens woedend weg.

Wat later zegt hij tegen Sanne dat Christel gek is. Hoe kan je zo bekrompen denken? Nadat Sanne hem gerust heeft gesteld, gaat hij in zijn eentje weer aan de slag. De groep praat ondertussen ook verder over dit akkefietje. Christel staat op en besluit op John af te stappen. Ze voelt zich schuldig over haar uitspraak en wil dit graag rechtzetten. Wat lijkt John haar te negeren als ze elkaar kruisen, maar gaat uiteindelijk toch het gesprek aan. Christel maakt duidelijk dat ze vindt dat ze zelf nog niks bijzonders heeft gedaan in Utopia. Je had het niet over jezelf, maar over ons zegt hij woedend. En snapt niet waarom Christel er zo over denkt. Hij vindt dat een beloning wel op zijn plaats is na twee weken keihard werken. We hebben ons de pestpokken gewerkt. We verdienen het. Jammer dat jij er anders over denkt benadrukt hij. Na een lang gesprek geven de twee elkaar een knuffel en laten ze het rusten. Zand erover zegt John als de twee terug naar de groep lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 217    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *