De bewoners uit Utopia 2 genieten toch van friet en hebben een gezellige avond

De bewoners uit Utopia 2 genieten toch van friet en hebben een gezellige avond

De bewoners hebben afgelopen avond toch genoten van een patatje en een koud biertje. Deze hebben ze, na een felle discussie en ruzie besteld van het verdiende geld van de open dag. De tweede open dag, ook wel Ut-open dag genoemd, was wederom een groot succes en de bewoners werden weer flink verwend door de bezoekers. Rond de klok van negen besluiten ze met zijn allen een spelletje te doen. De bewoners besluiten wie ben ik? te spelen met elkaar. Iedereen verzint een naam of voorwerp voor de persoon naast zich en plakt deze vervolgens op het voorhoofd van de ander. Aan de hand van een stel vragen moeten ze erachter komen wie of wat hij of zij is. Er wordt veel gelachen en de sfeer zit er goed in. Toch ontbreekt er iemand, Adriaan is namelijk druk bezig met zijn eigen moestuintje. Het begint al aardig vorm te krijgen. Verder is de avond rustig verlopen. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *