Adriaan heeft wederom stiekem te veel boterhammen gegeten

Adriaan heeft wederom stiekem te veel boterhammen gegeten

Vandaag is Adriaan betrapt door Mike, omdat hij vier boterhammen heeft gegeten in plaats van de afgesproken twee boterhammen. Adriaan vindt dat iedereen wel eens iets pakt wat niet overlegd wordt en dat dit dus gewoon kan. Maar hier is Mike het niet mee eens. Het gaat mij erom dat er al een heel brood doorheen is, terwijl er nog vijf mensen moeten eten zegt Mike geïrriteerd tegen Adriaan. Adriaan geeft op zijn beurt aan dat hij dit niet doorhad en hij graag hierop aangesproken had willen worden. Je bent niet thuis, Adriaan gaat Mike hier fel op in. Adriaan geeft uiteindelijk aan dat hij zijn eigen ding doet en blijft doen. Bij deze opmerking loopt Mike weg en lijkt de discussie ten einde. Of komt er nog een vervolg? Eerder heeft Adriaan ook al stiekem eten gepakt

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:23

    Wel voor zoveel euro patat en bier kopen maar een extra brood is er niet bij?? Kan niet gekker daar in Utopia 2.0. Het zijn allemaal volwassen mensen die nu eenmaal meer eten, Adriaan zit nooit stil is altijd aan het werk, Daar zou die Mike eens een keertje aan moeten denken, hij krijgt wat mij betreft een beetje te veel kapsones. Zoveel doet Mike nou ook weer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *