Christel wil een date regelen voor Jeffry en Sanne

Christel wil een date regelen voor Jeffry en Sanne

Sinds Jeffry Utopia 2 binnenstapte kan hij het al goed vinden met Sanne. Sanne vindt Jeffry op haar beurt ook een erg leuke jongen en verwacht dat hij veel gezelligheid zal brengen. De twee brengen dan ook veel tijd samen door. Vanavond zal hun vriendschap naar een hoger niveau getild worden want de twee gaan op date, alleen weten ze dit zelf nog niet. Christel is enthousiast en vertelt aan Hiske wat haar plan is. Ze wil dat Jeffry en Sanne een rustig plekje krijgen waar ze samen kunnen dineren. Daarnaast wil ze graag briefjes met vragen maken zodat de twee elkaar beter kunnen leren kennen. Hiske vindt het een leuk idee en samen gaan de dames aan de slag met de voorbereidingen voor de date. Hoe gaan Sanne en Jeffry het vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 14:27

    Er is in utopia 2 ook niets nieuws onder de zon. Medebewoners die voor andere bewoners een date regelen.
    Waar hebben we dat eerder gezien?. Oh ja, in utopia 1.

    De een vindt dat een ander weinig doet, dat moet vooral niet met de betrokken persoon besproken worden, dat doen we bij voorkeur met andere bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *