Jessie is boos op haar mannelijke mede bewoners

Jessie is boos op haar mannelijke mede bewoners

Mike heeft een paar dagen geleden een aantal matrassen besteld bij de kringloopwinkel. Hier kreeg hij gratis een tent bij, die de mannen vandaag op een juiste plek willen opzetten. Dit hebben zij niet overlegd met de vrouwen en dit schiet vooral bij Jessie in het verkeerde keelgat. Ze denken echt dat ze alles zijn zegt ze terwijl ze naar de mannen kijkt. Maar ze zijn helemaal niks gaat ze verder. Ze heeft eerder al aangegeven dat ze graag had willen helpen met de tent en dat de mannen dit nu zonder haar doet begrijpt ze niet. Sanne en Christel adviseren Jessie om er wat van te zeggen maar Jessie denkt dat dit geen zin heeft. Gefrustreerd blijft ze voor zich uit staren. Vooral de teleurstelling in haar mede bewoner Mike is groot. Dit omdat juist hij de persoon was waarmee zij de tent zou gaan opzetten. Maar als zij er blij van worden, moeten ze dat lekker doen sluit Jessie boos het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *