De bewoners uit Utopia 2 gaan verhuizen naar een andere plek op het terrein

De bewoners uit Utopia 2 gaan verhuizen naar een andere plek op het terrein

De bewoners komen bij elkaar om wat zaken te bespreken. Een van de belangrijkste onderwerpen is het verplaatsen van de tent. John en Mike willen dit graag omdat er op de plek waar zij nu staan veel wind waait. De mannen leggen uit wat er allemaal voor nodig is om de boel te verplaatsen. Ook speculeert de groep over wat zij op de lange termijn willen gaan doen. We moeten gewoon verplaatsen hakt Mike de knoop door. De groep vertrouwt op de mannen en na een lang centraal besluit de groep aan de slag te gaan. De vrouwen maken de tent leeg terwijl de mannen de constructie uit elkaar halen. Hoe zal dit verder gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *