Een bezoekster verrast Adriaan met veganistische producten

Een bezoekster verrast Adriaan met veganistische producten

Terwijl de bewoners de tent aan het verplaatsen zijn, komt er plotseling een vrouw het terrein oplopen. Ik kom voor Adriaan laat ze weten. Adriaan loopt blij naar haar toe en stelt zich voor. De vrouw stelt zich voor als Daniëlle en heeft een mandje bij zich met veganistische producten. Ze vindt dat Adriaan goed bezig is en wil hem graag ondersteunen in zijn veganistische dieet. Adriaan is hartstikke blij met alle producten en besluit de bezoeker een rondleiding te geven. De twee lopen het hele terrein over en praten ondertussen over veganistisch eten. Natuurlijk moet Adriaan iets hebben om te ruilen voor de producten. Christel gaat meteen aan de slag en maakt een kettinkje die de bezoeker kan meenemen. Daniëlle neemt het kettinkje dankbaar aan en Adriaan helpt haar om hem om te doen. Ze kletsen nog wat maar daarna is het toch echt tijd voor Daniëlle om afscheid te nemen. Adriaan bedankt haar nog een keer voor haar komst en zwaait haar vrolijk uit. Ik ben zo blij roept hij naar zijn mede bewoners die nieuwsgierig naar het mandje komen kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *