Jessie lijkt niet helemaal blij met de verhuizing

Jessie lijkt niet helemaal blij met de verhuizing

Eerder vandaag hebben de bewoners besloten dat zij willen verhuizen. De reden hiervoor is dat ze op de plek waar de tent nu staat, veel te veel in de wind zitten. Vrijwel meteen gaan de bewoners aan de slag. De tent is binnen no-time leeggemaakt en de mannen demonteren het frame. Op een ander vlak gedeelte van het terrein bouwen ze een nieuwe constructie voor de tent. De vrouwen houden zich voornamelijk bezig met het verhuizen van de spullen. Het is de bedoeling dat de tent op een andere manier gebouwd wordt zodat er op de lange termijn ook meer mensen in kunnen slapen. Al gauw komt er een stevige basis te staan waarna de zeilen er weer overheen gelegd worden. Jessie is de enige die niet helemaal in haar hum lijkt te zijn. Ik heb mijn lolbroek niet aan zegt ze tegen Mike. Je moet er gewoon even aan wennen is zijn antwoord. Hoe zal het eindresultaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *