De bewoners uit Utopia 2 komen samen om verschillende ideeën te bespreken

De bewoners uit Utopia 2 komen samen om verschillende ideeën te bespreken

Momenteel wordt er hard gewerkt in Utopia 2. Mike en Christel zijn deze ochtend bezig geweest met de wc en het begint al ergens op te lijken. Mike heeft een constructie gemaakt met grote takken en stukken hout. Over deze constructie heeft hij een zeil gehangen voor wat privacy. Jessie is ondertussen bezig met het verven van bordjes die ze later graag wil verkopen. Brandon en John zijn bezig met de fundering van het toekomstige huis. Samen hakken ze alle planten en onkruid weg om de fundering vrij te maken. Na een tijdje besluit John een kijkje te gaan nemen bij de wc. Het begint al wat te worden zegt hij tevreden. Als Jessie een bordje met Utopia 2.0 af heeft, vraagt ze Mike om deze aan de Utopia boom uit Utopia 1 vast te maken. Als het bordje erop getimmerd is, geven de twee elkaar een high-five.

Daarna verzamelt het groepje bewoners zich voor een vergadering. Het groepje bespreken wat ideeën wat zij in de toekomst kunnen doen.  Zo willen ze graag een rondleiding organiseren op het terrein volgende week. En bespreken hoe ze dit voor ogen hebben en wat de rondleiding precies in zal houden. Daarbij moeten ze natuurlijk ook denken aan de prijs en de tijd. Maar de bewoners moeten wel nog bedenken hoe de bezoekers het terrein kunnen vinden en hoe ze überhaupt afweten van het evenement. Al snel gaat het over het kopen van spullen als een bankpas. Maar Mike steekt hier een stokje voor. Hij vindt dat er eerst geld verdiend moet worden en hier is John het helemaal mee eens. We moeten geld gaan verdienen, dat is het belangrijkste zegt hij. Pas daarna kunnen ze plannen maken voor het kopen van spullen. Hier stemt de groep mee in. De bespreking is voorbij en de bewoners gaan weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *