De bewoners uit Utopia 2 willen een dure camera kopen

De bewoners uit Utopia 2 willen een dure camera kopen

De bewoners hebben besloten samen te komen om de uitgaves te bespreken. De bewoners willen graag geld verdienen maar hier is soms een investering voor nodig. In dit geval heeft Jessie voorgesteld om een polaroidfotostoestel te kopen, zodat de bezoekers op de foto kunnen met de bewoners. Echter is zo een polaroidtoestel erg duur en daarom stelt Brandon voor om samen te besluiten of ze deze aankoop gaan doen ja of nee. Wanneer de bewoners samen zijn besluit Brandon te vragen wie er voor is om de camera te kopen. De meerderheid van de bewoners vindt het geen goed plan omdat het teveel geld kost. Jessie die dit idee had, vindt het prima dat de groep het niet wil. Uiteindelijk besluit de groep het niet te kopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:09

    Logisch toch dat je dat niet gaat kopen. Ga eerst eens andere dingen verkopen om geld te verdienen, Rienk maakte leuke onderzetters van hout dat liep als een trein. Ga dat soort dingen maken. Adriaan is ook zeer goed in het maken van spullen van hout dat heeft hij wel bewezen voordat de kruiwagen er was, ga kinderspeelgoed maken of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *