Mike blijft toch in Utopia 2 wonen

Mike blijft toch in Utopia 2 wonen

Gisteren liet Mike weten dat hij het erg zwaar had. Hij miste zijn thuisfront en hij vond de structuur van Utopia 2 niet bij hem passen. Bij de andere bewoners kwam dit hard aan en waren bang dat Mike het te zwaar zal krijgen. Toch lijkt het erop dat Mike de goede moed weer te pakken heeft en vertelt dit aan Jessie. Jessie is maar al te blij wanneer Mike bevestigt dat hij het naar zijn zin heeft in het Utopia. Ik blijf benadrukt hij. En legt uit dat hij juist dit experiment leuk vindt. Voor mij is het ook een leuk gevecht. Jessie smeekt hem niet meer zo gek te doen in het vervolg. Dit belooft Mike en hiermee lijkt het erop dat hij er weer vol tegenaan kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 148    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *