Er wordt voor de eerste keer gedouched

Er wordt voor de eerste keer gedouched

De bewoners hebben al sinds hun binnenkomst niet gedoucht maar de meeste lijken hier vrede mee te hebben. Jessie heeft daarentegen na drie dagen sterk de behoefte om te gaan douchen. Na lang wikken en wegen heeft zij besloten om toch te gaan douchen onder de douche die zij zelf hebben gemaakt. Deze constructie is aan een boom gehangen. Nadat ze zich heeft omgekleed in bikini loopt ze naar de boom toe waar de kraan aan hangt. Zodra ze het water aanzet, schrikt ze even van het koude water. Christel helpt haar met douchen en haar haren wassen. Wat is het koud zegt Jessie rillerig, terwijl ze er weer onder vandaan stapt. Lang duurt het douchen niet maar Jessie is erg blij dat ze weer fris gedoucht is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Lisa at 20:46

    Wacht even:er is een kraan in de boom.Er is ook een tent dus er is toch wel iets aanwezig.Hebben ze op de grond geslapen?Of was er toch nog zoiets als een matras?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *