De bewoners uit Utopia 2 bespreken waar de prioriteiten liggen

De bewoners uit Utopia 2 bespreken waar de prioriteiten liggen

De bewoners hebben afgesproken om in de avond samen te komen met zijn allen. De bewoners zoeken elkaar daarom op om de belangrijkste zaken te bespreken maar voordat het centraal kan beginnen, is er al een discussie gaande.  Wanneer de bewoners samenkomen gaat het al snel over prioriteiten in Utopia. Het lijkt erop dat deze prioriteit niet bij iedereen hetzelfde zijn en daar is flinke frictie over. Ook manier van communiceren met elkaar lijkt een discussiepunt. Christel probeert het centraal positief te beginnen. Laten we niet vijandig gaan doen, de ideale samenleving is elkaar accepteren zegt ze. Maar hier lijkt Adriaan het niet mee eens. Ik wil kunnen zeggen wat ik wil, ik ben hier niet om vrienden te maken. Wanneer Adriaan dit aangeeft in de groep, lijkt dit niet in goede aarde te vallen. Ik vind het niet leuk dat je dat zo zegt zegt Christel teleurgesteld. Ook John is verbaasd van de opmerking van Adriaan. Hoe je nu doet, dat verbaasd mij echt.

Als de discussie is uitgesproken, lijkt het erop dat het centraal kan beginnen. De bewoners willen bespreken wat nu prioriteit heeft. Ik denk dat geld maken een prioriteit is zegt Christel hardop in de groep maar hier lijkt niet iedereen het mee eens te zijn. Voor mij heeft geld niet per se prioriteit reageert Mike. Nadat Christel dit hoort, besluit ze een rondje te maken waarin iedereen vertelt wat zijn of haar prioriteiten zijn. Mike geeft aan dat hij graag het terrein op orde wil maken. Jessie weet niet zo goed wat haar prioriteit is, maar zou graag anderen in de groep willen helpen. Adriaan wil verder met zijn moestuin en is bereid anderen te helpen met bouwen. Uiteindelijk besluiten de bewoners dat de belangrijkste prioriteit is om geld te verdienen, zodat zij hiermee Utopia goed kunnen opbouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *