De bewoners worden het niet eens over de uitgaven

De bewoners worden het niet eens over de uitgaven

Afgelopen avond hebben de bewoners het over de uitgaven. Adriaan geeft aan dat hij pas geld uit wil geven op het moment dat er geld binnenkomt. Toch vinden de andere bdwoners dat er best groenten gekocht kan worden, voor een lage prijs. Christel stelt voor om groenten te kopen die niet goed zijn voor de supermarkt, omdat ze niet de juiste vorm hebben. Iedereen lijkt enthousiast maar Adriaan vindt het zonde van het geld, nu ze nog kunnen leven van hetgeen wat ze op het Utopia terrein hebben. Zullen ze het eens worden over het uitgeven van het geld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Lisa at 11:59

    Er is geld nodig en dan gaan ze pas op 9 Juni een rondleiding geven.Elke dag een rondleiding zou ik zeggen.Dan komt er geld in het laadje en kunnen ze ook beltegoed kopen.Hier is zakelijkheid geboden.Ze zitten niet in de rimboe

  2. Lisa at 11:40

    Goed idee van Christel.Doe er meteen fruit bij anders krijgen jullie vitamine tekort.Laat Adriaan maar even kletsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *