Gaat Gerrit vier kratten bier bestellen zonder overleg met het financiën team?

Gaat Gerrit vier kratten bier bestellen zonder overleg met het financiën team?

Jessie wil vier kratten bier bestellen voor het aankomende weekend. Dit idee wil ze er doordrukken bij nieuweling Gerrit. Meeste stemmen gelden, John, Mike, jij, Sanne en ik willen allemaal gaat Jessie erop door. Ik heb al gezegd dat ik akkoord zou gaan antwoordt Gerrit. Hand erop, ik dek je wel in antwoordt Jessie die Gerrit in haar enthousiasme niet eens meer hoort. Gerrit vindt het prima maar wel interessant dat Jessie naar hem komt om het plan te laten slagen. Jij bent toch van de financiën antwoordt ze ad rem. Zal Gerrit de vier kratten bier echt bestellen zonder te overleggen met zijn team van de financiën?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *