Sanne en Jessie hebben een verrassing voor Adriaan

Sanne en Jessie hebben een verrassing voor Adriaan

Afgelopen avond hebben Jessie en Sanne een verrassing voor Adriaan. Geblinddoekt nemen ze hem mee naar zijn tuintje waar hij dagelijks bloed, zweet en tranen in verwerkt. Wij hebben je zo vaak zien rennen omdat de kippen over je tuintje heen rennen begint Jessie haar verhaal. We zijn super trots op wat je doet en daarom hebben we een verrassing voor jou gaat ze verder. Terwijl Jessie nog wat lieve woordjes tegen Adriaan zegt, pakt Sanne de verrassing. We hebben voor jou een vogelverschrikker gemaakt en aan jou de eer om hem te plaatsen zegt Jessie terwijl ze samen met Sanne de vogelverschrikker overhandigt. Adriaan kan zijn oren en ogen niet geloven. Te gek! Dit vind ik zo lief lacht Adriaan waarna hij de vrouwen een knuffel geeft. Adriaan heeft een glimlach van oor tot oor op en kiest direct een plek uit waar de vogelverschrikker kan staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *