John vindt Adriaan een vervelende kwast

John vindt Adriaan een vervelende kwast

Gisteren hebben de bewoners friet en bier besteld om te proosten. Adriaan vond dit een leuk idee, maar snapt niet dat er veel en duur bier is besteld, terwijl dit ook goedkoper kon. Hij bespreekt dit met Mike en geeft aan dat hij John hierop gaat aanspreken. Hij vraagt aan mij waar mijn idealen zijn begint Adriaan tegen Mike, die hierna uitlegt dat John zijn idealen ook niet nakomt. Mike snapt niet zo goed waar Adriaan een probleem van maakt omdat het met de groep is overlegd. En adviseert hem om het gewoon even te zeggen in de groep. Adriaan geeft aan dit ook zeker te doen.

Wanneer Mike en John iets later samen zijn, vertelt Mike dat Adriaan hem gaat aanspreken. Hij vond het tweede biertje niet acceptabel zegt Mike onbegripvol tegen John. John lijkt het niet zoveel uit te maken. Ik vind hem een vervelende kwast benadrukt hij. Mike en John lijken hierover op een lijn te liggen. Wanneer Adriaan aan komt lopen in het gesprek barst de bom. Adriaan maakt een opmerking over de was naar John, die bij hem in het verkeerde keelgat schiet. Ik vraag jou niks snauwt John tegen Adriaan. Je moet gewoon je bek houden, man vervolgt hij en  loopt weg en hierbij lijkt het erop dat de discussie over.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *