Jessie en Sanne hebben een flinke discussie met de mannen

Jessie en Sanne hebben een flinke discussie met de mannen

Afgelopen avond hadden Jessie en Sanne het idee iets leuks te organiseren voor de bewoners. Wanneer de twee de groep bij elkaar willen roepen, lijkt het erop dat de bewoners hier niet op zitten te wachten. Na nog een paar keer fluiten komen de bewoners alsnog niet. Jessie en Sanne zijn hierdoor flink geïrriteerd en wanneer de andere bewoners er eindelijk zijn, lijken de dames er geen zin meer in te hebben. Je hoeft niet gelijk zo gepikeerd te zijn zegt John tegen Jessie. De mannen leggen vervolgens uit dat ze dachten dat het niet serieus was bedoeld. Ook Sanne is niet te spreken over de mannen. Ik kan daar slecht tegen, ik vind het onzin benadrukt ze. Mike snapt op zijn beurt niet dat de vrouwen zich zo druk maken. Uiteindelijk spreken de bewoners het met elkaar uit en lijkt het weer goed…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 16:30

    waar ken ik dit van: ruzie – nijdige gezichten – het weer goedmaken – tot de volgende keer dat er weer iemand vindt dat hij/zij niet begrepen wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *