Jessie in tranen, ze probeert haar best te doen voor de groep

Jessie in tranen, ze probeert haar best te doen voor de groep

Afgelopen avond hebben Jessie en Sanne een gezellige avond georganiseerd voor de groep. Dit was een verrassing voor Mike omdat het voor hem een emotionele dag was. Ondanks dat de dames hebben geprobeerd de groep bij elkaar te halen, leek het erop alsof de andere bewoners er niet op zaten te wachten. Uiteindelijk is de groep toch bij elkaar gekomen en hebben ze gezellig een biertje met elkaar gedronken. De bewoners vonden het een lief idee van Jessie en ondanks dat de avond een succes was, wordt Jessie toch emotioneel. Ik bedoel het goed zegt ze met tranen in haar ogen tegen Sanne als de twee even alleen zijn. Ze kan niet begrijpen dat de groep niet zo enthousiast is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *