Gerrit is het niet eens met de huidige stand van zaken in Utopia 2

Gerrit is het niet eens met de huidige stand van zaken in Utopia 2

Nieuwe Utopia 2 bewoner Gerrit is het niet eens met hoe de zaken nu lopen. Er moet heel veel geïnvesteerd worden in dingen maken en dingen verkopen zegt hij tegen Hiske. Dat gebeurt te weinig benadrukt hij. En merkt op dat er anders maar minder gegeten moet worden. Hiske kan zich goed vinden in de woorden van de nieuweling. Dat ben ik echt helemaal met je eens voegt ze eraan toe. Gerrit vindt ook dat John en Mike een te grote stem hebben in de groep. Ze hebben overal het hoogste woord maar ze maken niet altijd de beste keuzes zegt hij eerlijk. Daar moeten we gewoon aan werken voegt hij eraan toe. Ondanks dat blijft Gerrit wel optimistisch. We gaan er met zijn allen iets moois van maken eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *