John heeft post gekregen van zijn familie en dat zorgt voor de nodige tranen

John heeft post gekregen van zijn familie en dat zorgt voor de nodige tranen

John heeft post gehad van zijn vrouw en zijn kleinkinderen. In de tent opent hij de envelop. In de envelop zit onder andere een brief, geschreven door zijn vrouw. Terwijl John de lange brief leest, wordt hij zichtbaar emotioneel. De meegestuurde foto’s laten de tranen over zijn wangen rollen. Na het lezen van zijn post loopt hij naar buiten. Heerlijk dit zegt hij vervolgens tegen Sanne. Ik maakte me alleen maar zorgen. Met zijn vuisten in de lucht loopt hij op Christel af en hij knuffelt haar. Ik ga niets voorlezen maar ik ben echt heel blij snikt John. De dag van John kan verder niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *