Gerrit snapt Sanne niet en gaat er met haar het gesprek over aan

Gerrit snapt Sanne niet en gaat er met haar het gesprek over aan

Gerrit en Sanne besluiten een rondje te lopen over het terrein. We hadden het er vanmiddag al over begint Gerrit het gesprek. Over wat? reageert Sanne. Over dat je zo’n hekel hebt aan Aad antwoordt Gerrit. Ik snap het niet, ik vind het een hele chille dude voegt hij eraan toe. Maar snapt dat Sanne hem soms egoïstisch vindt. Alleen is iedereen dat wel benadrukt hij. En volgens hem   is Adriaan juist iemand die daar niet stiekem over doet, in tegenstelling tot andere bewoners. Sanne zegt dat ze niet per se een hekel heeft aan Adriaan maar dat ze het vooral niet eens is met sommige dingen die hij heeft gezegd. Daarnaast vindt ze dat Adriaan meer bezig is met zichzelf dan met de groep. Ook dit vindt Gerrit niet storend. Je hebt groepsmensen en dat heeft hij wat minder vervolgt ze. Toch vindt Sanne dat iedereen op een normale manier ruzie met elkaar kan maken, maar zodra jij mij uit gaat schelden, dan kan je van mij de t*ring krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *