Koerier Richard heeft goed nieuws voor de bewoners van Utopia 2

Koerier Richard heeft goed nieuws voor de bewoners van Utopia 2

Opeens horen de bewoners een autotoeter. Het is koerier Richard die het Utopia 2 terrein op komt rijden. Zodra de mannelijke bewoners aan komen lopen, moet Richard lachen. De mannen hebben namelijk ook een gezichtsmasker genomen. Richard opent vervolgens de kofferbak en laat zien wat hij meegenomen heeft. Achterin de auto ligt onder andere een telefoonboek, een krat bier en een aantal boodschappen. Maar dat is nog niet alles. Richard heeft online iemand gevonden die een stacaravan verkoopt. Hij heeft deze verkoper alvast een bericht gestuurd en belooft dat hij bij een bericht terug de rest door de bewoners laat regelen. Dan kunnen jullie zelf even bellen en eventueel onderhandelen over de prijs vervolgt hij. Lang blijft de behulpzame koerier niet, want hij moet weer verder aan het werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *