Gerrit verklapt een geheim welke bedoeld was voor Mike

Gerrit verklapt een geheim welke bedoeld was voor Mike

Jessie heeft eerder met Mike gesproken en hij liet doorschemeren dat hij vrijdagavond graag een biertje zou willen drinken, als het kan op het gebied van financiën. Jessie vraagt daarom aan Brandon of het mogelijk is om stiekem iets voor Mike te bestellen. Ondertussen voegt ook nieuwste bewoner Gerrit, die van plan is om koerier Richard te bellen voor een aantal andere spullen, zich in het gesprek. Waarom zei hij tegen de groep dat hij het niet wil en nu tegen jou dat hij wel bier wil bestellen vraagt hij geïrriteerd. Dan moet je ook een kerel zijn en het voor de groep zeggen. Hij heeft een grote bek en hij zegt waar hij voor staat… Jessie besluit om het er nog met Mike over te hebben.

Wat later zijn Gerrit en John samen aan het praten over drank, als Mike er opeens bij komt staan. Hij begint over het biertje dat hij graag zou willen drinken aan het einde van de week. Gerrit besluit daarom om wat drank te bestellen bij koerier Richard. Jessie is daar niet blij mee. Nu is het geen verrassing meer? reageert ze boos. Ik wilde het echt als een verrassing doen voegt ze eraan toe. Gerrit vertelt daarna dat hij er weinig aan kan veranderen. Hij begon er zelf over vertelt hij. Jessie loopt vervolgens naar Mike. Mijn geheimpje is helemaal verpest zegt ze teleurgesteld. Mike snapt niet precies wat ze bedoelt. Biertje? raadt hij uiteindelijk. Dat vind ik lief. En stelt voor om niet alleen een biertje op zijn vader te drinken maar ook op alle mensen die de bewoners thuis hebben achtergelaten. Dat vind ik mooi zegt hij. Nu moet de drank alleen nog geregeld worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 215    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *