Christel ontvangt post maar is hier totaal niet blij mee

Christel ontvangt post maar is hier totaal niet blij mee

Wanneer Sanne langs de brievenbus loopt, ziet zij een brief voor Christel liggen. Enige tijd geleden plaste Christel bloed, waarvoor ze contact opnam met de dokter. In de tussentijd was Christel nieuwsgierig of het probleem met haar blaas verholpen was maar wanneer ze de brief van Sanne ziet, lijkt dit niet positief. Het is helemaal geen leuke post zegt Christel bedroefd wanneer ze de brief van Sanne aanpakt. De brief is namelijk van de dokter, waarin staat dat zij nog niet is genezen van de blaasontsteking. Hiske geeft aan dat ze zich niet druk moet maken om haar blaas omdat de omstandigheden niet optimaal zijn. Ik zou me er niet zo druk om maken eindigt ze. Zal Christel snel weer beter zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 15:27

    Christel moet goed uitkijken en op haar gezondheid letten. Veel drinken is prima maar het lijkt me verstandig om wekelijks de urine te laten controleren.

    en als ze veel pijn heeft/krijgt, de dokter weer laten komen. Als ze niet uitkijkt kan het uitlopen op een urineweginfectie of erger.

    Hiske geeft GEEN goed advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *