John gaat Sanne voortaan meehelpen met de verzorging van de kippen

John gaat Sanne voortaan meehelpen met de verzorging van de kippen

John en Sanne hebben de afgelopen dagen veel discussies. Ondanks deze discussies lijkt John zich toch zorgen te maken om de voet van Sanne. Zij heeft namelijk vanaf het begin van Utopia 2 last van haar voet, waardoor ze weinig zware werkzaamheden kan doen. John heeft iets bedacht voor Sanne en loopt naar haar toe om dit goede nieuws te vertellen. Ik heb een verrassing voor je zegt hij glimlachend tegen haar. Sanne is erg blij met dit nieuws en vraagt of het voor haar voet is. John bevestigt dit en legt uit dat hij wil dat het beter met haar gaat. Ik wil je verlichten van de ellende, je moet aan jezelf denken voegt hij eraan toe. En belooft vervolgens  ook te helpen met Sanne haar taak, de kippen. Sanne weet niet wat ze hoort en ze is onwijs blij met dit nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *