Mike wil dat Gerrit contactpersoon wordt

Mike wil dat Gerrit contactpersoon wordt

Nieuweling Gerrit is sinds kort bewoner van Utopia. En heeft toen aangegeven dat hij zich bezig wil houden met de financiën. Tot nu toe deed Brandon dit maar Gerrit heeft aangegeven dat hij zit beter op zich kan nemen. Mike is wel te spreken over Gerrit en laat dit aan hem weten. Mike stelt voor dat Gerrit naast de boekhouding ook het contact met de gemeente regelt. Hij denkt dat dit handig is, zodat er een contactpersoon is. Ik wil graag dat jij dat op je neemt vervolgt Mike overtuigend. Gerrit lijkt gecharmeerd van deze opmerking en hij geeft aan erover na te gaan denken. Jij hebt er ervaring mee, dus waarom zou je dan niet naar voren stappen gaat hij verder. Ook vindt Mike dat Gerrit beter de telefoon over kan nemen. Maar hij wil wel meegeven aan Gerrit dat hij de andere bewoners ook in hun waarde moet laten. Mike adviseert hem om langzaam naar de voorgrond te treden. Neem je plaats in zegt hij. Iemand die sterker in zijn schoenen staat, die moet naar voren treden voegt Mike nog toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *