Jessie en Adriaan discussiëren verder over de eerdere voedsel ruzie

Jessie en Adriaan discussiëren verder over de eerdere voedsel ruzie

Na Hiske probeert ook Jessie met Adriaan te praten. Ze probeert hem op haar eigen manier uit te leggen waarom iedereen net zo boos werd. Je moet het anders brengen legt ze uit. Adriaan wil hier niks van horen. Al breng ik het subtiel, het is nooit goed voegt hij eraan toe. Dus stem me maar weg over zes weken gaat hij verder. Jessie legt daarna uit dat het haar niet om het wegstemmen gaat. Het gaat erom dat jij moet leren accepteren dat je in een groep leeft en dat sommige dingen in overleg moeten merkt ze op. Dat kan je vinden reageert Adriaan geïrriteerd. Hij blijft bij zijn mening dat hij eten nodig heeft omdat hij anders te weinig energie heeft om te werken. Maar we zeggen ook niet dat je niet mag eten reageert Christel gefrustreerd. Als we met z’n allen gaan leven zoals jij wil leven dan gaat het niet werken besluit Jessie. De twee worden het maar niet eens en besluiten het onderwerp maar te laten rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *