Jeffry krijgt slecht nieuws van de bank rondom de rekening die ze willen openen

Jeffry krijgt slecht nieuws van de bank rondom de rekening die ze willen openen

Nu de bewoners het KVK-nummer hebben achterhaald, pakken ze gelijk door. Jeffry belt de bank terug met de vraag of ze nu wel een zakelijke rekening kunnen openen. De medewerkster van de zakelijke afdeling heeft slecht nieuws voor de bewoners. Het KVK-nummer klopt wel, alleen zijn de bewoners op papier niet de bestuurders van de Utopia B.V. Ze kunnen daarom dus ook geen zakelijke rekening openen bij de bank. Er is mogelijk nog een optie ervoor zorgen dat zij op papier wel de bestuurders worden. Gaat dat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 144    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *