Mike vindt Adriaan een idioot en wil niet  meer met hem praten

Mike vindt Adriaan een idioot en wil niet meer met hem praten

De flinke ruzie tussen Adriaan en een aantal andere bewoners heeft zijn sporen nagelaten. Als de groep uit elkaar is, wordt er nog flink nagepraat. Zo ook door Jessie en Mike. Wat een idioot zeg roept Mike gefrustreerd. Volgens hem gooit Adriaan zijn eigen glazen in door zich zo te gedragen. Jessie is het met hem eens en ze begrijpt niet waarom Adriaan eerder deze ochtend zijn excuses heeft aangeboden. Hij heeft namelijk stiekem een broodje pindakaas heeft gegeten om vervolgens aan te geven dat hij gewoon eet als hij honger heeft. Dit gaat uit de hand lopen zucht Mike. En hij besluit dan ook dat hij niet meer tegen Adriaan zal praten. Ik ga het niet vergeven en vergeten sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *