Hiske probeert Adriaan goed bedoeld advies te geven

Hiske probeert Adriaan goed bedoeld advies te geven

De bewoners hebben het een en ander besproken. Zo vinden zij dat er een eetschema moet komen waarbij er voor de hele week al bepaald wordt wat ze op welke dag eten. Adriaan is het hier niet mee eens en gaf aan dat als hij honger heeft hij gewoon zal eten. De groep vindt dit een egoïstische gedachte van Adriaan en er ontstond een grote ruzie. Nadat er heen en weer wat harde woorden zijn gezegd, gaat de groep gefrustreerd uit elkaar. Hiske gaat naast Adriaan zetten en legt hem op een rustige toon uit dat hij misschien anders moet communiceren. Het is de manier waarop je het brengt legt ze uit. Ze vindt dat Adriaan de groep had moeten uitleggen dat hij net iets meer eten nodig heeft dan de rest. Dat komt heel anders over dan, ik eet gewoon als ik honger heb merkt ze op. Adriaan begrijpt haar maar volgens hem is de ruzie, waarbij het vooral tussen hem en Christel ging, het gevolg van de slechte relatie die hij met haar heeft. Wij zullen nooit vrienden worden en we zullen elkaar nooit aardig vinden sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *