Adriaan heeft met vrijwel alle bewoners een flinke discussie

Adriaan heeft met vrijwel alle bewoners een flinke discussie

Na het eten neemt Adriaan het woord. Als er rijst over is en ik heb honger, dan maak ik wat rijst voor mezelf klaar begint hij. Ik heb geen zin om honger te lijden Met zijn uitspraak haalt hij meteen de woede van vrijwel alle bewoners op zijn hals. Hier zijn we het totaal niet mee eens zegt Christel woedend. Vanmorgen kwam je met excuses dat je iets hebt gegeten en nu krijgen we dit roept Hiske. Christel probeert ondertussen uit te leggen waarom ze zo boos wordt. Je beslist vanuit je ik dat je nu iets gaat eten zegt ze. Adriaan is er klaar mee. Over zes weken stem je mij er maar uit, het interesseert me niks snauwt hij. Nou op deze manier is dat heel snel gedaan voor mij reageert Christel pislink. Ik vind jouw echt de meest egoïstische persoon die hier rondloopt benadrukt ze.  Ondertussen bemoeit Sanne zich ook met de discussie. We moeten toch als groep beslissen of we meer gaan eten en niet als een persoon zegt ze boos. Klaar nu, vreet jezelf lekker vol besluit Mike de discussie. Wat een gezeik over dat k*t eten zeg. Gaat het nog goedkomen tussen Adriaan en de rest van de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *