Christel heeft een corveerooster gemaakt

Christel heeft een corveerooster gemaakt

Als iedereen heeft gegeten, grijpt Christel haar kans om de groep toe te spreken. Het is zover begint ze. Christel heeft een corveerooster gemaakt omdat ze vindt dat er te weinig wordt gedaan. Sommigen zien mij buffelen met het eten en blijven gewoon zitten legt ze verder uit. Er wordt totaal niet gekeken en er is geen inzicht in de taken, dus een rooster is op dit moment gewoon nodig benadrukt ze. De groep lijkt Christel een beetje verveeld aan te kijken. Het is ook gewoon heel gezellig om dingen samen te doen probeert Christel de groep te motiveren. De groep lijkt het rooster van haar te accepteren. Hoe dan ook krijgt Christel het nu wat minder zwaar. Maar of de rest zich er ook aan gaat houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *