Brandon ontvangt goed nieuws rondom de aanvraag van een zakelijke bankrekening

Brandon ontvangt goed nieuws rondom de aanvraag van een zakelijke bankrekening

Om een zakelijke bankrekening bij de bank te openen, hebben de bewoners een KVK-nummer nodig. Brandon belt daarom met de Kamer van Koophandel om te vragen of er al een nummer bestaat voor Utopia. Na een lange tijd in de wachtrij krijgt hij eindelijk een medewerker aan de lijn. De dame aan de lijn belooft om de inschrijving even uit te zoeken en Brandon besluit daarom om tien minuten later terug te bellen. Hoopvol toetst hij het nummer in. De medewerkster heeft goed nieuws, ze heeft het KVK-nummer voor haar liggen. Nu kunnen de bewoners verder met het regelen van de bankrekening.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *