Jeffry belt naar de bank voor een zakelijke bankrekening

Jeffry belt naar de bank voor een zakelijke bankrekening

Jeffry, Hiske en Brandon gaan l aan de slag met de taak die ze van John en Mike hebben gekregen. Jeffry belt de bank om een zakelijke rekening te openen. Ik zou graag een zakelijke rekening willen openen maar ik kan de poort niet uit en ik heb ook geen internet legt de nieuwe bewoner uit aan de medewerker. Oei, dat is wel lastig antwoordt de bankmedewerker aan de andere kant van de lijn. Alles wordt namelijk online geregeld. Voor ons is het heel belangrijk om een bankreking en een bankpas te krijgen gaat Jeffry verder. Helaas kan de bankmederwerker nog niets voor ze doen. De bewoners weten het KVK-nummer van de Utopia B.V. nog niet. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *